Papushevo Park Village Recreational Area

press to zoom

press to zoom

press to zoom

The site is naturally distinctly divided into two parts: the western one with crossroads, residential buildings along the perimeter and passages to the residential groups, and the eastern one, without roads and with a natural environment.

The linear volume is stretched along the border of the two territories and contains the infrastructure of the complex: a children's institution, a cafe, a beauty salon, a spa center, a store, and the premises of the management company.

Thus, public and recreational zones areas are formed.

The public area includes parking lots, a central square with a dry fountain, and entrances to service facilities.

The recreational area includes jogging and walking paths, a pond, sport and recreation areas.

Architects: Vladimir Belskiy, Andrey Dolotov

Place: Russia, Moscow Region

Project: 2021